Ponude

Vila Tara-Lux

Objekat nije mapiran

koordinate: 0

Informacije

Rejting: 5/5Pregledi: 11027

Vila TARA-LUX Locirana je na Tari, na Kaluđerskim barama. Udaljena je 600 metara od hotela Omorika. Položaj vile je takav da se veoma lako može doći do izletišta na: Tari, Zlatiboru, Mokroj Gori, jezerima na Zaovinama, Mitrovcu, jezeru Prerućac i kanjonu reke Drine.

Vila TARA-LUX raspolaže sa 13 soba i tri apatmana koji gledaju na borovu šumu. Naš hotel je idealan za porodice sa decom, kao i za parove i one koje su željni odmiora i tišine.

Spoj srpske kulture i tradicije je obeležje našeg restorana u prizemlju vile. Mnogobrojne slike, fotografije, originalni predmeti, bude nostalgiju i želju da se ponovo vidimo, upravo ovde.

Željko Lazović

kontakt: 064-641-58-45

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

Jelena Aug 24 2015

Sve pohvale za vilu Tara lux!
Vrlo prijatno osoblje i gazda, odlicna hrana, super smestaj, divna atmosfera. Sve preporuke za vilu.

Rejting: 5

Mira Apr 28 2017

Za sve one koji vole intimniju i "topliju" atmosferu, koji izbjegavaju sterilnost i "hladnoću" velikih hotela, iskreno preporučujem Vilu Tara lux.
Uz ljubazno osoblje i srdačnog vlasnika hotela koji brine o svakom detalju, možete sagledati izvornu Taru i dobrodušnost i jednostavnost ljudi koji ovdje žive...

Rejting: 5

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije