Ponude

Vila "Plavi Horizont"

Gde smo na mapi?

koordinate: 43.8753529276 19.3662700674

Informacije

Rejting: 5/5Pregledi: 2764

U objektu je na raspolaganju potpuno opremljen i kategorisan apartman ( sa **** četiri zvezdice - I kategorija) namenjen za korišćenje u svim godišnjim dobima, sa kompletnom savremenom kuhinjom, trpezarijom - dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš kabinom, dve prostrane trokrevetne sobe. U prizemlju je velika tersa na južnoj ekspoziciji sa koje se stupa u prostrano dvoriste u istom nivou i čini je izuzetno pogodnom za masovnije druženje, društvene igre i ugodnu zabavu.

Vila "Plavi Horizonti" se nalazi na sredokraći između Zaovljanskog jezera i najvisih vrhova Tare, na 1112 m nv. Stoga, sama lokacija pruža veliki izbor i mogućnost uživanja: - na velikom Zaovljanskom jezeru: plivanje, pecanje nautika..., - na prostranim livadama, šumskim stazama i proplancima: ugodne šetnje, biciklizam, visokogorsko planinarenje ka izazovnim vrhovima i nezaboravnim vidikovcima, posete izletištima, izvorima, rečicama i njihovim vodopadima, posete čobanima i njihovim kolibama, etno naseljima, crkvama i manastirima u užem i širem okruženju, učešće i u drugim različitim oblicima zabave u prirodi.

Uvodjenje pasa u dvoriste i objekat nije dozvoljeno. Korisnik se sa hranom snabdeva lično a na raspolaganju su svi rashladni uređaji za čuvanje prehrambenih namirnica i pića.

Od administrativnog centra Vežanja, u kojem se nalaze: crkva brvnara, škola, prodavnica, izviđacki centar, kafana, ambulanta, Vila je udaljena 3 km, a od velikog jezera 3,5 km. Ka izabranim vrhovima u neposrednom okruženju vode, uglavnom, markirane staze (Janjač 1473mnv, Veliki Stolac 1673mnv, Visoka glavica 1250 mnv. i niz drugih atraktivnih a lako osvojivih vrhova: Kozji Rid, Vlasnata Glavica, Đurdjevo Brdo, Kremen, Gostilj... svi iznad 1200 mnv), sa kojih puca pogled u daleke predele Severne Crne Gore, u širokom luku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i najvećeg dela Zapadne Srbije.

Miloš Milekić

kontakt: 064-2023773, 064-3740542

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

Ankica Roknic Aug 13 2017

Uvek,uvek cu se vratiti kod cika Dragana,priroda je nestvarna,domacin sa srcem i dusom...daleko od civilizacije. Lek za telo mir za usi...

Rejting: 5

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije