Ponude

Vila "Plavi Horizont"

Gde smo na mapi?

koordinate: 43.8753529276 19.3662700674

Informacije

Rejting: Pregledi: 2311

U objektu je na raspolaganju potpuno opremljen i kategorisan apartman ( sa **** četiri zvezdice - I kategorija) namenjen za korišćenje u svim godišnjim dobima, sa kompletnom savremenom kuhinjom, trpezarijom - dnevnim boravkom, kupatilom sa tuš kabinom, dve prostrane trokrevetne sobe. U prizemlju je velika tersa na južnoj ekspoziciji sa koje se stupa u prostrano dvoriste u istom nivou i čini je izuzetno pogodnom za masovnije druženje, društvene igre i ugodnu zabavu.

Vila "Plavi Horizonti" se nalazi na sredokraći između Zaovljanskog jezera i najvisih vrhova Tare, na 1112 m nv. Stoga, sama lokacija pruža veliki izbor i mogućnost uživanja: - na velikom Zaovljanskom jezeru: plivanje, pecanje nautika..., - na prostranim livadama, šumskim stazama i proplancima: ugodne šetnje, biciklizam, visokogorsko planinarenje ka izazovnim vrhovima i nezaboravnim vidikovcima, posete izletištima, izvorima, rečicama i njihovim vodopadima, posete čobanima i njihovim kolibama, etno naseljima, crkvama i manastirima u užem i širem okruženju, učešće i u drugim različitim oblicima zabave u prirodi.

Uvodjenje pasa u dvoriste i objekat nije dozvoljeno. Korisnik se sa hranom snabdeva lično a na raspolaganju su svi rashladni uređaji za čuvanje prehrambenih namirnica i pića.

Od administrativnog centra Vežanja, u kojem se nalaze: crkva brvnara, škola, prodavnica, izviđacki centar, kafana, ambulanta, Vila je udaljena 3 km, a od velikog jezera 3,5 km. Ka izabranim vrhovima u neposrednom okruženju vode, uglavnom, markirane staze (Janjač 1473mnv, Veliki Stolac 1673mnv, Visoka glavica 1250 mnv. i niz drugih atraktivnih a lako osvojivih vrhova: Kozji Rid, Vlasnata Glavica, Đurdjevo Brdo, Kremen, Gostilj... svi iznad 1200 mnv), sa kojih puca pogled u daleke predele Severne Crne Gore, u širokom luku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i najvećeg dela Zapadne Srbije.

Miloš Milekić

kontakt: 064-2023773, 064-3740542

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije