Ponude

Vila "Hajdučica"

Gde smo na mapi?

koordinate: 43.8925036764 19.5628845692

Informacije

Rejting: 5/5Pregledi: 18556

Vila "Hajdučica" se nalazi na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara. Okruzena je borovima a u neposrednoj blizini su i poznati hoteli i restorani. Kategorisana je sa 4 zvezdice. Objekat je tipa stare tarske kuće i izradjen je od prirodnih materijala. Obložen je borovom daskom, pokriven šindrom što mu daje posebnu lepotu i toplinu a kao takav savršeno se uklapa u prelepi tarski ambijent. Kuća je odlično termički izolovana a grejanje je C E N T R A L N O. U apartmanima nije dozvoljeno pušenje kao ni uvodjenje kućnih ljubimaca. U sastavu kuće je i zajednička prostorija gde gosti uz toplu peć mogu degustirati raznovrsne tarske čajeve. Miris borovog drveta, tarskih čajeva i pravi planinski ambijent, predstavljaju idealno mesto za odmor odakle ćete poneti idilične slike...
A1
Apartman u prizemlju se sastoji od čajne kuhinje, trpezarije i veće sobe za spavanje. Predviđen je za smeštaj do četiri odrasle osobe a idealan je za porodični smeštaj. Sastavni deo apartmana je i nadkrivena terasa na kojoj se provode prijatni trenuci u letnjim mesecima. Apartman je opremljen i TV prijemnikom sa POLARIS satelitskim kanalima. -

A2
Drugi apartman je na spratu kuce i predviđen je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka i veće spavaće sobe. Gostima ovog apartmana na raspolaganju je i letnjikovac ispred kuće. Apartman je opremljen i TV prijemnikom sa POLARIS satelitskim kanalima.

Dragan Jovanović

kontakt: 064-2230395

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

Snezana Jan 23 2016

Najlepši smeštaj i najbolji domaćini na svetu Dragan i Rada!

Rejting: 5

Boban i Lena Apr 2 2017

Smestaj udoban, cist do savrsenstva, kompletno opremljen, ususkan i topao. "Na dohvat ruke" je sve sto je potrebno za odmor i rekreaciju.
Dragan i Rada divni domacini, ljudi za primer!
Tople preporuke!

Rejting: 5

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije