Ponude

Vila "Bajka"

Gde smo na mapi?

koordinate: 43.8922639948 19.5611572266

Informacije

Rejting: Pregledi: 15684

Vila "Bajka" je novoizgrađeni objekat sa 4 zvezdice u sastavu apartmanskog naselja i tržnog centra "Kaluđerske Bare" smeštenog u centru istoimenog naselja na najlepšem delu planine Tare .

Autor projekta, Prof. Dr. Petar Badovinac, je dajući istinski doprinos očuvanju narodne arhitekture i graditeljskog nasleđa ovog područja, spojio savremeni pristup u građenju sa primenom tradicionalnih prirodnih materijala – drveta i kamena.

Tako je i Vila Bajka, savremen i moderan objekat, koji je primenom prirodnih materijala poneo nešto od romantične, tople atmosfere koju imaju stare tarske kuće - brvnare.

Vila "Bajka" Tara je na svega nekoliko stotina metara udaljena od Restorana "Jeremičak" i hotela "Omorika". Staze za šetnju, sankanje i skijanje su deo najbližeg okruženja, a do reke Drine, Manastira Rača ili Mokre Gore i Drvengrada se stiže za petnaest minuta vožnje. Nešto duže, oko pola sata, se putuje do jezera Perućac, Mitrovca, jezera Zaovine ili pak Zlatibora ...

Da li su o Tari sve lepe priče već ispričane ?
Proverite.

Doživite svoju "Bajku" na Tari .

Dobrodošli!

Gradimir Jovanović

kontakt: 065/843-09-00

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije