Ponude

Kuća za odmor

Objekat nije mapiran

koordinate: 0

Informacije

Rejting: Pregledi: 9605

Kuća za odmor se nalazi na Mitrovcu u izletničkom naselju udaljenom 100 metara od Lovačkog doma i u neposrednoj blizini ski lifta.

Mitrovac se nalazi na dvadeset petom kilometru od Bajine Bašte prema Zaovinama. Mitrovac se nalazi na oko 1080 m nadmorske visine. On se posebno izdvaja po povoljnim klimatskim uslovima sa velikim brojem sunčanih dana. Na samom Mitrovcu se nalazi lovački dom i objekti Centra dečijih letovališta i oporavilišta iz Beograda.

Kuća za odmor raspolaže sa dnevnim boravkom u prizemlju i sa dve sobe u potkrovlju. Jedna soba je sa francuskim ležajem a druga sa dva ležaja i terasom. Kuhinja je komplet opremljna. Dvorište kuće je lepo uređeno i idealno je za decu. U dvorištu se nalazi ljuljaška, klackalica a na raspolaganju Vam je i roštilj.

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Banjska stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".

Slavica Petrović

kontakt: 065/864-2344, 031/864-234

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije