Ponude

Apartmani Jezdić

Objekat nije mapiran

koordinate: 0

Informacije

Rejting: Pregledi: 6245

“Apartmani Jezdić” se nalaze na Osluši u vikend naselju “Katunište”, na putu koji spaja Sokolinu i Mitrovac. Na Osluši se nalazi veliki broj obeleženih pešačkih i biciklističkih staza, kao i vidikovac “Osluša” udaljen oko 250 metara od vikendice, sa koga se pruža pogled na reku Drinu, Bajinu Baštu, Bosnu i okolna sela. Osluša je idealno mesto za sve one koji vole mir, tišinu, prirodu i žele lepo da se odmore sa svojim najdražima. To je najšumovitiji i najlepši deo planine Tare, koji je poznat i kao vazdušna banja, zbog cistoće i kvaliteta vazduha.

Izdaje se apartman u prizemlju vikendice, koji je površine 67m2, sa: velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, velikom spavaćom sobom, sa francuskim ležajem i dva ormara, manjom sobom, sa krevetom na sprat na kome mogu da spavaju i odrasli, prostranim kupatilom i sa dve velike terase. Apartman je opremljen sa grejanjem na struju i sa peći na drva, kao i sa svim potrebnim posuđem. Oko vikendice je veliko dvorište sa uređenim travnjakom, koje je pogodno je za sve vrste sportova, a ima i dovoljno parking mesta.

Sve naše goste dočekaćemo sa širokim osmehom i specijalitetima domaće kuhinje naseg kraja, a sve to u cilju što ugodnijeg Vaseg boravka na Tari.


Rezervacije i informacije na telefon 064/89-69-145 Jezdić Ljubodrag.

Jezdić Ljubodrag

kontakt: 064/89-69-145

Pregovore o dolasku i ceni smeštaja direktno dogovarate sa vlasnikom objekta. Napomenite da ste reklamu pronasli na tarasmestaj.rs. Hvala!

Utisci gostiju

ocena: 1 2 3 4 5

Prirodne Atrakcije