srb Srpski | eng English

Ponude

Smestaj

U ponudi su smestaj na Tari, u Bajinoj Bašti, jezeru Perućac i pokraj reke Drine

Planina Tara smeštaj

Planina Tara smestaj - pronađite povoljan smeštaj na planini Tari! Nudimo vam povoljan smestaj na planini Tari. U ponudi su privatni smestajni kapaciteti, u slučaju da vas interesuju hoteli, pogledajte sekciju Tara hoteli. Klikom na neki od privatnih smestaja možete pronaći dodatne informacije za konkretan apartman ili vikendicu na planini Tari. Takođe ukoliko vas interesuje precizna lokacija pogledajte tara planina mapa. Mapa uključuje i smestaj u Bajinoj Basti, pokraj reke Drine i jezera Perućac.
Na sajtu možete pronaći i prirodne atrakcije koje se nalaze na ovom području. Jedna od poznatih atrakcija Bajine Bašte je kucica na Drini kao i endemit i reliktna vrsta na Tari, čuvena Pančićeva Omorika.
Smestaj na planini Tari je razvrstan po kategorijama i to redom:

Kaluđerske bare

Kaluđerske bare predstavljaju najpoznatiju turističku destinaciju planine Tara. Pripadaju jugo-istočnom delu planine Tare i prošarane su prelepim četinarskim šumama. Na Kaluđerskim barama su nalaze i poznati hoteli poput hotel Omorika, hotel Beli bor i depandans Javor. Pored hotela na Kaluđerskim barama se nalaze divni privatni smestajni kapaciteti različitih kategorija. Kaluđerske bare smestaj kategorija sadrži privatne apartmane i vikendice u kojima se možete odmoriti i pronaći vaš delić mira.

vila-family

Vila Family

063/10-33-980

vikendica-sofija

Vikendica "Sofija"

064/284-97-52,

vila-bajka

Vila "Bajka"

065/843-09-00

vila-mrvica

Vila Mrvica

064-2432029,

vila-tara-lux

Vila Tara-Lux

064-641-58-45

kuca-za-odmor-tara

Kuća za odmor

060/6278599

vila-hajducica

Vila "Hajdučica"

064-2230395

Šljivovica

Šljivovica je naselje na planini Tari na putu od Kaluđerskih bara ka Mitrovcu (oko 5km). Ovaj prostor je uglavnom nastanjen seoskim domaćinstvima ali predstavlja i svojevrsnu turističku atrakciju zbog prirodnog rezervata Pančićeve Omorike. Na Šljivovici postoje razni smeštajni kapaciteti, Pogledajte Šljivovica smestaj kategoriju ispod.

Sokolina

Sokolina Tara je mesto na planini Tari sa idealnim uslovima za razvoj zdrastvenog turizma. Pogodna klima i izuzetno čist vazduh doprinose potencijalnom razvoju turizma na ovom mestu. Ovaj kraj je pogodan za duge šetnje i planinski biciklizam. Pogledajte i vidikovac Sokolarica sa koga se pruža pogled na kanjon reke Rače.

Zaovine

Zaovine Tara - se nalaze na južnom delu planine Tara, poznate su prvenstveno po jezeru Zaovine koje je pogodno kako za kupanje tako i za ribolov. Ukoliko ste zainteresovani pogledajte Zaovine Smestaj sekciju ispod. Smestaj je privatni.

planinsko-selo

"Planinsko selo"

064-3017319,

Mitrovac

Mitrovac Tara - poznata po sjajnoj atrakciji (vidikovcu) Banjska stena sa koje se prostire nadrealan pogled ka kanjonu reke Drine i jezera Perućac. Takođe ovde se nalazi i prirodi rezervat crveni potok na kome se nalazi i lokalitet tepih livada. Pogledajte smestajne kapacitete na Mitrovcu - Mitovac smestaj

kuca-za-odmor

Kuća za odmor

065/864-2344,

tarski-konaci

Tarski Konaci

065/864-23-44,

Osluša

Osluša Tara je mesto na planini Tari nedaleko od Mitrovca. Pogodno je za planinski biciklizan i duge šetnje. Za ljubitelje adrenalinskih sportova ovde se nudi mogućnost paraglajdinga. Pogledajte smeštajne kapacitete - Oslusa smestaj

vikendica-miki

Vikendica Miki

063-8798378,

vikendica-planinska-idila

Planinska Idila

064/820-25-23,

apartmani-jezdic

Apartmani Jezdić

064/89-69-145

Reka Drina smeštaj

Reka Drina je jedna od najlepših reka koja protiče kroz Srbiju, nastaje spajanjem reke Pive i Tare kod Šćepan polja. Drina je dugačka 346km i uliva se u reku Savu kod Sremske Rače. Reka Drina je veoma bogata ribom, neke od ribljih vrsta koje je nastanjuju su mladica, pastrmka, lipljen, skobalj, mrena i dr... Drina pripada vodama druge klase po binitetu, sto je svrstava u najčistije vode u Srbiji. Reka Drina je sjajno mesto za odmor i opuštanje, bilo da se odlučite za pecanje ili kupanje na jezeru Perućac. Reka Drina smestaj - ukoliko želite da posetite i potražite odmor pokraj reke Drine, pogledajte privatni smeštaj izgrađen uz Drinu.
Na Drini se nalazi i poznata turistička atrakcija kucica na Drini, napravljena iz čistog entuzijazma ali je vremenom postala prepoznatljivost Bajine Bašte.

Jezero Perućac smestaj

Jezero Perućac se nalazi na oko 12km od Bajine Bašte. To je poznato turističko naselje sa velikim kupalištem, restoranima, bazenima za decu, tuševima i dr. Perućac je poznat i po reci Vrelo (reka godina) koja je dugačka 365m sa brojnim malim slapovima. Na Perućcu se nalazi i hotel Jezero kao i razni privatni smestajni kapaciteti , pogledajte - Perućac smestaj.

Bajina Bašta smeštaj

Bajina Bašta je poznato turističko mesto u zapadnom delu Srbije. Godišnje u Bajinu Baštu dolazi veliki broj turista da se odmori, pronađe zabavu, poseti populane turističke manifestacije poput Drinske Regate, Most Festa, Dani Mladice i drugo ... Pogledajte Bajina Bašta smestaj.
Za ljude koji vole kampovanje ovde se nalaze i popularna kamp mesta od koji je jedno mini kamp Drina.